Praktisch én mooi gestyled? Het kan!

Iedereen kan wel een aantal voorwerpen benoemen die onmisbaar zijn in hun leven. Sommigen denken dan al snel aan hun smartphone of een ander toestel, voor anderen is dat een fleecedekentje of een lievelingsmok. Als je zoals mij kleine kinderen in huis hebt, zijn dat ongetwijfeld natte doekjes, koekjes en witte wijn! :-)

Er zijn ook spulletjes in huis die we dagelijks gebruiken maar die we maar al te graag verstoppen in een lade of een kast. Denk maar aan lelijke schuursponsjes aan de wasbak, flashy vliegenmeppers of die plastic pennenhouder. Allemaal items die handig en vaak onmisbaar zijn, maar we hebben ze helaas niet gekocht omdat ze mooi in ons interieur staan. Maar zelfs nuttige voorwerpen mogen mooi zijn! 

Foto: OYOY

Natuurlijke materialen zoals hout en bamboe staan mooi in elk interieur en zijn bovendien milieuvriendelijk. Vloeibare producten zoals handzeep of afwasmiddel presenteren veel mooier in een glazen fles die opnieuw gevuld kan worden. Die saaie wasmanden kunnen perfect vervangen worden door mooie bamboe exemplaren die mooi in het zicht mogen staan. De rollen wc-papier liggen netjes klaar in een leuke rieten mand in plaats van zo'n saaie metalen houder. Een mooi ingelijste poster geeft net iets meer sfeer aan je badkamer of keuken. Het zijn vaak maar kleine dingen die een ruimte net dat tikkeltje meer uitstraling geven. Hieronder vind je mijn persoonlijke favorieten. Nog een kleine tip: ga zeker ook eens op zoek naar leuke spulletjes in de kringwinkel! (Tips en tricks om succesvol te kringwinkelen lees je hier)




                    




1. Rainbow wandrek rotan, OYOY
2. Handzeep in glas, Wellmark
3. Pennenhouder/borstelhouder wilgenhout, HK-living
4. Wasmand Chaka set van 2 bamboe, House Doctor
5. Wc-borstel en houder uit hout, via dtail.be
6. Vliegenmepper van hout en leer, OYOY 
7. Poster, Paper Collective
8. Mand Tanger zeegras, House Doctor
9. Afwasset van 3, HK Living
 Grote foto: collectie van OYOY


Reacties