Jules' slaapkamer


De mooiste kamers van ons huis zijn zonder twijfel die van Jules en Féline. Vooral omdat dit de eerste kamers waren waarin alles ook écht afgewerkt werd. Je kent dat wel, in de ene kamer wil je ooit eens een ander kleurtje tegen de muur en in de andere kamer moet al maanden een kadertje opgehangen worden maar om de een of andere reden is dat nog altijd niet gebeurd...

Toen we enkele jaren geleden verhuisden, was de kamer van Jules een ruimte met twee grote kledingkasten. Op het eerste zicht heel fijn, mooi en praktisch! Maar de muren waren zwart, de kasten waren zwart, er lag een beige vloerbekleding en de kamer werd ook gebruikt als opslagplaats. Ik zou nooit meer kiezen voor een open kledingrek, veel te rommelig en niet onderhoudsvriendelijk. Maar de reden dat we de kamer aangepast hebben, is omdat we natuurlijk nog een kamer nodig hadden voor kind nummer vier. Wij installeerden een kleerkast op onze slaapkamer, een hele hoop spullen gingen de deur uit en de open kasten werden verkocht. De vloerbekleding ging eruit en maakte plaats voor een mooie lichtgrijze laminaatvloer, de muren werden wit geverfd en ik koos een neutraal behangpapiertje om het toch iets speelser te maken. 

Door de lichte basis van de kamer werd het ook heel leuk om met accessoires te spelen. Er hangen enkele leuke kadertjes tegen de ene muur, en enkele zelfgemaakte handwerkjes tegen de andere. Planten konden natuurlijk ook niet ontbreken op deze kamer! 
Ondertussen heb ik Jules' kamertje nog wat kunnen pimpen met wat toffe spulletjes van de kringwinkel: een rieten kinderstoeltje, een kapstokje, een vintage Donald Duck en een krukje om de plant op te zetten. De mooie gepunnikte naam komt van de lieve  Linda van Liefs uit Gemert. Het mooie jute tapijt is van Ferm Living en de kasten (wit en grijs) zijn van Ikea. Hieronder enkele fotootjes!







Reacties